ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ …

Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 13, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, εδώ και 58 χρόνια στεγάζεται το εργαστήρι μας όπου η μακροχρόνια πείρα μας, περασμένη από γενιά σε γενιά, παράλληλα με τις σπουδές στο τομέα του σχεδιασμού, μας βοηθά να προσφέρουμε ένα μοναδικό χειροποίητο έπιπλο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στην δημιουργία όλων των ειδών χειροποίητων επίπλων διαχρονικής αξίας καθώς και ειδικές δημιουργίες. Η μεγάλη μας πείρα στο χειροποίητο έπιπλο σε συνάρτηση με τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε και τον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάθε παραγγελία, εγγυώνται την ικανοποίηση ακόμη και των πιο εξεζητημένων απαιτήσεων σας.

Επιλέγοντας να αγοράσετε τα έπιπλά σας από εμάς, σας δίνετε η ευκαιρία να αποκτήσετε τα έπιπλα σας σε τιμές εργοστασίου, έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο σε πολλά σχέδια και διαστάσεις με την δυνατότητα να τα κατασκευάσουμε στα δικά σας μέτρα ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας καθώς και να ακολουθήσουμε ένα σχέδιο που θα μας δώσετε από κάποια φωτογραφία και να συζητήσουμε τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε να εφαρμόσουμε σε αυτό.