ΚΑΝΑΠΕΣ

 

Η επίπλωση ενός σαλονιού ξεκινά με την επιλογή του σωστού καναπέ, ο οποίος από μόνος του καθορίζει τη χρήση του χώρου, αποτελεί το κυρίαρχο έπιπλο σε ένα καθιστικό ή σαλόνι αντίστοιχα. Υπάρχουν πολλά είδη σε καναπέδες, με διαφορετική διαμόρφωση, που μπορούν να στηρίξουν το στυλ διακόσμησης, που επιθυμείτε να δώσετε στο σαλόνι σας. Αρχικά, υπάρχουν τα σετ σαλονιού, τα οποία αποτελούν ένα διαχρονικό στυλ επίπλωσης, προσφέροντας την άνεση που είναι απαραίτητη, στην συνέχεια βλέπουμε τους γωνιακούς καναπέδες, που αποτελούν την νέα τάση της μόδας, στην συνέχεια υπάρχουν οι αυτόνομοι καναπέδες και καναπέδες κρεβάτια, σε πρωτότυπους σχεδιασμούς, προσφέροντας πρακτικότητα και άνεση ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

Καναπέδες ελληνικής κατασκευής, που συνδυάζουν κομψότητα,μοντέρνο πρωτοποριακό σχεδιασμό και λειτουργικότητα!

Η βασική έκδοση των σαλονιών της βιοτεχνίας μας συμπεριλαμβάνει αναπαυτικά καθίσματα που μπορούν ικανοποιήσουν την κάθε σας προτίμηση.

Καναπέδες κατασκευασμένοι από Α’ διαλογής υλικά με ξύλινη μασίφ βάση οξιάς με μασίφ ξύλινα ή inox πόδια σε πρωτότυπη γραμμή. Διαμορφώνονται όπως επιθυμείτε εσείς με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, υφασμάτων, διαστάσεων, προσθήκης μηχανισμού, κ.α.