Η οικογενειακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε το 1961 στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής από τον κ. Μπούρα Σπύρο. Μια μικρή επιχείρηση επίπλων στην Αθήνα, με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων επίπλων, όπου έχει γεμίσει, συνεχίζει και θα συνεχίσει να γεμίζει χιλιάδες σπίτια με ποιοτικά έπιπλα!

Με την μακροχρόνια πείρα και τεχνογνωσία , η οικογενειακή μας επιχείρηση υποστηρίζεται από υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για να δημιουργεί άμεση και καλύτερη ποιότητα ζωής για εσάς!

Αγαπάμε το έπιπλο και για μας κάθε υλικό έχει μεγάλη αξία, γιατί μας επιτρέπει να ζωντανεύουμε σχέδια που έχουμε μελετήσει και σχεδιάσει.

Τα 58 χρόνια εξέλιξης μας δίνουν την απαραίτητη πείρα  και τεχνογνωσία ώστε κάθε μας δημιουργία να είναι ποιοτική και διαχρονική!

Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την δουλειά μας! Η οικογένεια Μπούρα με την ομάδα μας , άνθρωποι με μεράκι, όρεξη και αγάπη για το ποιοτικό έπιπλο υλοποιούν κάθε σχέδιο και επιθυμία σας.

Η επιχείρηση μας αρνείται να ακολουθήσει την διαδικασία της φτηνής εισαγωγής επίπλων αγνώστου προελεύσεως και συνεχίζει ακόμα και τώρα, σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας ,να παράγει έπιπλα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για μια ζωή!